štvrtok 26. apríla 2012

Study

Tento týždeň bol veľmi náročný, mala som samé testy alebo úlohy dobre že nie na 10 strán takže preto som nepridala žiadne fotky :) Momentálne si robím úlohy na geografiu a fotím sa :P Moc sa mi do toho nechce ale tak čo už učiteľka veľmi rada rozdáva 5.... Potom si ešte musím poriadne poupratovať izbu lebo cez víkend ideme do Berlína a strašne sa teším :)

P.S. okuliare často nenosím len keď sa učím alebo ma bolia oči :)

piatok 20. apríla 2012

Rest :)

Včera som len tak oddychovala a pozerala seriály keďže do školy som toho veľa nemala. Dnes sme s ocinom išli na nákupy a kúpila som si nové Conversky ♥ Zajtra odchádzame do Gdanska a už sa teším ako budem nosiť môj nový krásny klobúčik z River Island! :)

Takže cez víkend nebude žiaden príspevok ale v utorok sa tu možno niečo objaví :)






Máte nejaké plány na víkend? :)

utorok 17. apríla 2012

Call me maybe ;)

Ahojte :) Dnes bola v škole úplná pohodička! Mali sme ECO day, takže sme sa učili len prvú hodinu a to tiež bola informatika.... Urobila som si úlohu z matiky a teraz som si pustila prvú časť Gossip Girl! Ešte by som mala čítať ale to sa mi moc nechce :(

BTW. Videli ste Hry o život? Alebo čítali knihu? Ja teraz čítam Skúšku ohňom ale nemám veľa  času :/
Film som pozerala včera a plakala som od 12 minúty až po koniec, ak ste to ešte nevideli tak si na 100% nájdite čas!

http://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc Jedna pesnička od Taylor Swift k Hrám o život :) 



piatok 13. apríla 2012

Guess who is back :)

Hey! Tí čo ma ako tak sledujú vedia, že na každodenné pridávanie príspevok sa nemusíte ani náhodou tešiť :P Ale dala som si jedno neskoré (poriadne neskoré) novoročné predsavzatie. Budem sa venovať blogu viac. Aspoň sa teda budem snažiť ;) 

A asi sem začnem dávať viac mojich fotiek, outfits a keďže vééľmi rada točím videá (a hneď ako sa ich naučím poriadne upravovať) ich sme môžem pridať. :)  

Práve teraz som na Slovensku ale už túto sobotu odchádzame naspäť (Žijem v Poľsku, neverím že už 10 mesiacov! už len 2 roky a 2 mesiace juhúú). Takže na budúci týždeň očakávajte zopár fotiek :)

Have a nice sunny day ;)