štvrtok 28. júna 2012

Random

Just some pictures I took past days... It has been crazy ending of school! I am happy that tomorrow it is the end ♥ I am leaving to Slovakia for 2 months and packing has become the worst nightmare! 


Zopár fotiek ktoré som urobila posledné dni... Koniec roka bol šialený! Som rada že zajtra je koniec ♥ Zajtra odchádzam na Slovensko na 2 mesiace a balenie sa stalo najhoršou nočnou morou! 



Kasia and Trine ♥







Neskutočný neporiadok pri balení
Mess during packing 

Sunset from my window 





....

nedeľa 17. júna 2012

News

Dlho som sa neozvala a mala som na to dôvod :) Samozrejme čo iné ako škola... ale už je našťastie over! Už tam chodím len preto aby som si užila posledné dni s niektorými spolužiakmi ktorý odchádzajú :)






Vysvedčenie bude lepšie ako som očakávala tak som natešená! Budúci týždeň mám meniny a vybrala som si ich ako zámienku na nový klobúk a tašku :P Dnes sme boli ešte dokúpiť nejaké veci na leto, lebo na slovensku sa nám nakupovať neoplatí -__-

štvrtok 7. júna 2012

Poznan



Zajtra odchádzam YAY!! síce len sa dva dni ale hrozne sa teším!! Dneska a zajtra sme máme voľno tak si to užívam... spala som do 11, urobila som si manikúru, na obed sme mali výbornú domácu pizzu. Ešte sa musím do baliť (celá rodina to komentovala, ale hádam nebudem dva dni nosiť to isté?!)  A potom hajať lebo ráno ideme skoro -_- 

nedeľa 3. júna 2012

Study!

Posledné 3 dni! Konečne som sa dočkala! Už len 3 dni a známky majú byť uzatvorené potom do 18. ich ešte budem môcť zmeniť a potom finito!!




Za tieto 3 dni ma čakajú 2 písomky z matematiky a jedna z informatiky. Strašne sa bojím matiky ale dnes som sa ju učila asi 5 hodín! Čo je môj celkoví rekord v učení ;)

sobota 2. júna 2012

New in :)

Najkrajšia aká môže byť! Vrelo odporúčam všetkým, čo majú radi svieže vône :)


Šaty aj shortky z Cubusu 

Tak toto tričko sme našli v Big Star! Neuveriteľne som sa potešila a hneď sme si ho všetci kúpili :)

Modrá podprsenka z H&M a vrch z plaviek z Cubusu :)

Soundtrack :)

Ešte odporúčam si pustiť celý soundtrack k Hunger Games! ♥